Electricity saving box – înșelătorie sau adevărul? părerile specialiștilor, în cazul în care pentru a cumpăra

Electricity saving box - înșelătorie sau adevărul? părerile specialiștilor, în cazul în care pentru a cumpăra

Cred că am pierdut este cunoscut de către experimentator sau de a inventa. Întotdeauna încercați mai întâi pentru a încerca diferite modele și cele mai noi dispozitive „inteligente“. De multe ori devine prins, dar uneori găsi noi proprietăți sunt dispozitive bine cunoscute. De exemplu, economic de energie electrică de energie electrică de economisire Box. Cu ceva timp este a fost la televizor în fiecare oră. Am vrut să încerc – și dintr-o dată adevărul funcționează! Mai mult decât atât, cu puțin timp înainte ca a cumparat un rezervor mare de apă, care a forțat inelul de pe tejghea filare la viteza ametitoare.

Electricity

A decis să abordeze problema în mod serios. În primul rând determinat cu un magazin online. Atunci când achiziționarea de bunuri pe site-urile oficiale, riscul de a obține un fals sunt mult mai mici decât în ​​momentul achiziției pe piețele sau site-uri din China. Și în al doilea rând, bummed dispozitive speciale care măsoară nu numai intensitatea curentului, ci și de tensiune. După cum sa dovedit, astfel de dispozitive sunt foarte utile.

Ce este promis este de economisire a energiei electrice Caseta ​​H2>

Este clar că orice vânzător va face tot posibilul pentru a lăuda bunurile lor. Pe site-ul de economisire a energiei electrice Box au fost mai multe chips-uri diferite ispititoare, susținând că este posibil să se reducă costul energiei electrice aproape în câteva ori. Deci, de exemplu, ceea ce a fost scris despre utilizarea aparatelor de mare putere: de încărcare de rețea va fi redusă cu 30-50% pentru ciocan, fier, masina de spalat. Nu crede cu adevărat în astfel de declarații, dar nu încercați, nu verifica!

READ  Handy Heater - opinii, comentarii, preț, în cazul în care pentru a cumpăra,

Chiar și producătorul menționat (în opinia mea, mai degrabă cu curaj) că dispozitivul său prelungește durata de viață a oricărui dispozitiv electric și este complet rambursat în câteva luni. Aici am fost într-adevăr întrebam cum de economisire a energiei electrice Box atunci draga?

Prețul este într-adevăr ridicol. Nu sunt sigur că se va justifica, dar chiar dacă nu -. Nu e nimic, pentru a primi un experiment ieftin, dar interesant

a atras atenția asupra faptului că economisirea de box este legal. A fost îngrijorat de faptul că interesul meu ar putea conduce gaura bugetului familiei în amenzi de stat. Nu, din fericire, nici o legătură specială cu tranzacția nu este necesară – doar blocat în priză și urmăriți efectul. Da, și încă un lucru – se spune că dispozitivul reduce câmpul magnetic dăunătoare în cameră. Ar fi frumos.

opinii de persoane reale cu privire la energie electrică de economisire Box

A fost foarte interesant, dar nu pot găsi roboții în rețeaua sa dovedit a fi destul de dificil. Internetul a arătat un număr foarte mare, atât opiniile pozitive și negative ale utilizării Salvarea Box. Unii oameni au scris că adevărul a început să salveze, alții au susținut că a fost divorțul nerusinata. Nu este clar cine poate fi de încredere!

Au existat, de asemenea, electricieni homegrown. Ei au mers pe lungimea și lățimea dispozitivului. Unii nu au ezitat să spun populare))) Am o întrebare -? De ce l-ați cumpărat, dacă tocmai ați știut ce nu ajută

Electricity

Deci, poate că este cu adevărat defect, și, prin urmare, nu furychit. zbaturi mea dreapta aprins luminile și clipește))) diferite

READ  SlimJet - opinii, preț, în cazul în care să cumpere, originală, sau este în valoare de ea?
Oferta Valabila Doar Astazi?Site-ul oficial al | producătorului. Reducere 50%?

Caracteristici și principiul de funcționare a economiilor de energie electrică

bine am citit opiniile mixte, se uită la preț și a crezut de ce nu mă încercați. A adus dispozitivul rapid, am decis imediat să tortureze și a început experimentele sale.

Pentru început, voi descrie energie electrică de economisire Box:

  • greutate – aproximativ 150 grame;
  • Dimensiuni – milimetri 120х70х40;
  • sarcina maximă – nu mai mare de 19 kW;
  • material – plastic, oțel de culoare (este pentru iubitorii de estetica)

.

În instrucțiunile sa afirmat că dispozitivul de lucru poate la umiditate normală (85%). Se pare că într-o baie este mai bine să nu se lipi, se poate arde.

Urcat în rețea pentru a citi despre principiile de energie electrică de economisire Box. Sa dovedit că mă, să spun cel mai puțin, nu la expert pentru a înțelege complexitatea acestui dispozitiv este destul de dificil. S-au găsit o grămadă de diferite scheme și formule (nu vorbesc). Cea mai bună explicație am uitat în sus pe YouTube. Unii om amuzant mic a explicat că există două tipuri de energie – reactive și activi. Salvarea Box reduce partea de consum a curentului, crescând astfel eficiența aparatelor de uz casnic.

Electricity

Ce a arătat experimentele mele de economisire a energiei electrice Caseta ​​H2>

și, probabil, cel mai interesant lucru a arătat experimentele mele. În primul rând, detectez consumul de energie atunci când funcționează rezervorul de apă înainte și după includerea în rețeaua de energie electrică de economisire Box. Voi spune acest lucru, economii de 50% este nerealist, dar există o diferență de biți. Pe oră consumul a scăzut cu aproximativ 10-15%. Poate o coincidență, dar vreau să cred că acest efect va fi permanentă. Apoi, dispozitivul va plăti pentru sine, în 5-6 luni și să înceapă să aducă profit (banii salvat este considerat câștigat).

READ  Varicobooster - opinii, preț, în cazul în care pentru a cumpăra, farmacie, sau este în valoare de ea? varice
Oferta Valabila Doar Astazi?Site-ul oficial al | producătorului. Reducere 50%?

Dar lucrul care ma surprins este tensiunea de normalizare (dispozitiv testat). Anterior, atunci când porniți fierul de călcat, mașina de spălat sau electrochemi a început să clipească lumina în lămpile.

Chiar am crezut că ar trebui să verifice toate cablurile în apartament sau schimba siguranțele de la 15 la 25 Amperi. Dar atunci când vă conectați de economisire Box wați stabilizat, iar sarcina este de fapt a scăzut. Este bine pentru a salva (nu este nevoie pentru a apela un electrician).

De ce trebuie să solicitați energie electrică de economisire Caseta de la reprezentanții autorizați?

Am văzut niște meseriași a deschis aparatul și a constatat taxa de obicei cu becuri. Da, cumpără bunuri nu este clar în cazul în care acest lucru este chiar posibil. Prin urmare, pentru a face o comandă numai de pe site-ul oficial, care oferă o garanție și nu necesită plata în avans. Sincer, caseta de cusut nu a fost deschis, dar greutatea nu este doar un truc (cutie grea).

Vand energie electrică de economisire Box prin intermediul internetului nu este dificil. Nimeni nu vă va cere să plece de date cu caracter personal (bine, există pașaport, card bancar) sau pentru a dovedi într-un fel identitatea lor. Doar spune operatorul în cazul în care să livreze instrumentul și să plătească după despachetare și verificarea pachetului. Aparatul este ieftin, astfel încât să puteți încerca fără a aduce la bugetul familiei

Anja Ulf
Despre Anja Ulf Articolele 110
Många kan sägas om henne, men kanske viktigast är att hon är hänsynsfull och uppenbar. Naturligtvis är hon också disciplinerad, rolig och tillmötesgående, men de är i kortare utbud, särskilt med tanke på att de är blandade med att kräva som väl. hennes omtänksamma natur men det är vad hon är så omtyckt för. Vänner tenderar att räkna med det och hennes humoristiska känsla när de behöver cheering upp.Ingen är perfekt självklart och Anja har en rad brister att hantera också. hennes tanklöshet och skönhet natur gör inte det största företaget och gör saker obekväma minst sagt. Lyckligtvis är hennes snabba natur vanligtvis där för att hjälpa till med att mends saker när det behövs.