Ems Trainer – opinii, comentarii, pret, pe forum, cum să-l folosească?

[Total: 0    Average: 0/5]

Mulți oameni trăiesc într-un ritm furios, care lucrează 12 ore pe zi și nu au timp să se antreneze. La urma urmei, rareori are norocul în formă de o sală de gimnastică non-stop sub casa sau la locul de muncă. Da, și de multe ori după locul de muncă pe care doriți doar să se relaxeze, să nu se epuizeze cu training-uri. Ce zici de cei care doresc să înoate de grăsime și să rămână activ?

Oferta Valabila Doar Astazi?Site-ul oficial al | producătorului. Reducere 50%?

Out există o presă mașină de centură EMS Trainer. Acesta funcționează pe principiul Miostimulare – mușchi contracta de sute de ori într-o perioadă scurtă de timp, ca urmare a acțiunii unei slabe impulsuri electrice, nedureroase. Spre deosebire de formatori din generațiile trecute, care au fost voluminoase, incomode, și stimularea este destul de sensibil, EMS Trainer funcționează fără probleme și nu cauzează disconfort.

Ca rezultat, veți obține rupt și apăsați puternic după trei săptămâni de utilizare, 20 de minute pe zi. De asemenea, consumul de energie a crescut în timpul funcționării simulator va ajuta sa arzi caloriile in exces si, prin urmare, pierde in greutate in zona taliei! Doar pus pe centura, selectați modul de operare și de a lucra muschii vor lucra pentru tine.

Utilizarea stimulatorului Ems Trainer

EMS Trainer Simulatorul va fi util pentru diverse scopuri, cum ar fi:

 • Îmbunătățirea performanței atletice
 • Dezvoltarea și consolidarea mușchilor abdominali
 • grăsime de ardere
 • Îmbunătățirea eficienței formării clasice
 • Masaj mușchii spastici
Recomanda  Sliminazer - opinii, preț, în cazul în care pentru a cumpăra, farmacie, este în valoare de ea?

Avantajele curelei Ems Trainer

 1. Simulatorul este ușor de utilizat, fără fir, practic invizibil sub haine și nu lasă nici o iritație pe piele, datorită tampoane moi din gel. Formatorul are 5 nivele de programe de formare de diferite nivele de intensitate -. De la foarte ușor (pentru începători) și foarte intense (de experiență)
 2. Tehnologie de stimulare EMS ajută la tren nu numai rectus externă a abdomenului, dar, de asemenea, mai profunde mușchii abdominali (KOR), care sunt importante pentru menținerea postura adecvată, sănătatea generală (în special pentru femei) și protecția organismelor de la scufundarea.
 3. Dacă joci sport, folosind Ems Trainer va face antrenamentul mult mai intens. Chiar și în timp ce poartă simulator în timpul unei plimbări normale, va crește consumul de calorii cu 80%! Și, după cum știm, mai mult consumul de calorii, cu atât mai repede vă arde de grăsime.
 4. OL>

  Ems Trainer pentru pierderea în greutate

  Conform cercetării Tamara Smoker, un grup de control de 11 de persoane timp de trei săptămâni a purtat antrenor Ems Trainer timp de 20-40 de minute, făcând exercițiu simplu și un consum redus de dulciuri și junk food. Rezultate în 3 săptămâni sunt impresionante:

 • Pierde în greutate de până la 6 kg
 • Reducerea circumferinței taliei la 6,2 cm
 • Creșterea rezistenței și anduranța mușchilor cu 69%

Vand AB formator Ems Trainer

Puteți comanda acest stimulator musculare folosind formularul de mai jos, prin amabilitatea partenerilor noștri. Asigurați-vă că specificați corect informațiile de contact (numele și numărul de telefon) pe care le-ar putea contacta operatorul și confirmați comanda. Produsul va veni la tine în numerar la livrare, plata la primire. Transport se face pe Europa, Ucraina, Belarus, Kazahstan, Azerbaidjan, Armenia, și Kîrgîzstan.

Recomanda  DermaCorrect - opinii, preț, în cazul în care să cumpere, originală, sau este în valoare de ea?

(Important!) Nu uitați că comanda prin intermediul acestui formular este pe site-ul ems-stimulator.com. Nu avem nici o legătură cu el. Orice feedback, reclamații și comentarii vă rugăm să trimiteți la site-ul de mai sus. Em>

Caracteristici tehnice ale simulatorului

 1. Dimensiuni: 46 x 24 x 39 cm
 2. Caracteristici suplimentare: oprire automată după 20 de minute
 3. Caracteristici: 1 baterie 3 V CR2032 (furnizat)
 4. OL>

  FONT> & nbsp;

Anja Ulf
Despre Anja Ulf Articolele 128
Många kan sägas om henne, men kanske viktigast är att hon är hänsynsfull och uppenbar. Naturligtvis är hon också disciplinerad, rolig och tillmötesgående, men de är i kortare utbud, särskilt med tanke på att de är blandade med att kräva som väl. hennes omtänksamma natur men det är vad hon är så omtyckt för. Vänner tenderar att räkna med det och hennes humoristiska känsla när de behöver cheering upp.Ingen är perfekt självklart och Anja har en rad brister att hantera också. hennes tanklöshet och skönhet natur gör inte det största företaget och gör saker obekväma minst sagt. Lyckligtvis är hennes snabba natur vanligtvis där för att hjälpa till med att mends saker när det behövs.