Golden Caviar Mask – opinii, preț, în cazul în care să cumpere, originală, sau este în valoare de ea?

[Total: 0    Average: 0/5]

masti de colagen 24k nano de aur de celule stem au fost populare în Asia de Est de ani de zile, dar ei încep să primească recunoaștere în întreaga lume. Facuta cu fulgi de aur 24K din hidrolizat de colagen și alte ingrediente anti-imbatranire, masti de colagen sunt ca super-alimente pentru fata ta. Prin utilizarea lor în mod regulat, puteți face pielea netedă și catifelată reducând în același timp semnele de imbatranire, toate într-o chestiune de minute.

Există un număr de moduri de a crește producția de colagen al pielii, dar unul dintre cel mai convenabil și eficient este prin utilizarea o masca de colagen. Aplicarea masca este ușor și rapid, dar beneficiile sunt imense.

Următoarele sunt 5 lucruri importante pe care trebuie sa stiti despre masti de colagen.

1. Colagenul este cel mai important bloc de construcție a pielii

producția de colagen scade pe măsură ce vârsta, cauzand pielea pentru a deveni mai subtire, uscator, mai slab, și mai puțin rezistente. Acest lucru duce la formarea liniilor fine si a ridurilor și lăsarea pielii. După ce ajunge la vârsta de 30 de ani, pielea pierde aproximativ 1,5% din magazinele sale de colagen în fiecare an. Până la vârsta de 40 de ani, corpul tau a pierdut deja aproximativ 15% din colagen natural.

Colagenul este proteina cel mai abundent in corpul tau – dă puterea ta si elasticitatea pielii. Menționată ca „proteina de tineret“, colagen accelerează cifra de afaceri a celulelor pielii si ofera suport pentru structura pielii. Maximizarea colagenului din piele îl va menține neted, grăsuț, și fără riduri. masti de colagen sunt concepute pentru a stimula conținutul de colagen al pielii și a încetini degradarea colagenului.

2. Alege o masca de colagen aur 24k nano făcut cu colagen hidrolizat

Colagenul este compus din aminoacizi, care sunt esențiale pentru menținerea firmei, piele tineresc, dar nu toate produsele de colagen trăi până la revendicările care îi înconjoară. Deoarece colagen este o proteină mare, aceasta nu poate pătrunde derma dacă o aplicați pielea așa cum este. Pentru ca moleculele de colagen să fie absorbit de piele, acestea trebuie să fie foarte mici atât de mici pot penetra stratul derm al pielii.

colagen hidrolizat este o formă prelucrată de colagen, care este obținut atunci când rupe în jos fibrele de colagen. Mai degrabă decât furnizarea de aminoacizi, care trebuie să fie defalcate și apoi reasamblate în colagen, hidrolizat de colagen, aprovizionarea peptide mici cu lanț utilizabile. colagen hidrolizat penetrează derm, este absorbit în fluxul sanguin, iar apoi declanseaza productia de colagen din matricea pielii.

3. 24k nano masti de colagen de aur oferă beneficii distincte

La un pahar de colagen este eficient, deoarece vă permite să crească producția de colagen și de a spori pielea din interior spre exterior, dar aplicarea de colagen pentru pielea ta are, de asemenea, avantajele sale. masti de colagen ofera beneficii distincte, din cauza faptului că acestea acoperă atât de mult din suprafața pielii și sunt infuzate cu o serie de ingrediente care patrund adanc si hidrata pielea. Ca un beneficiu suplimentar, atunci când lăsați masca de colagen pe fata, hidrateaza si strange pielea, oferindu-vă un facelift instant.

4. 24k nano măști de colagen de aur sunt convenabile și poate fi utilizat oriunde

De ce plăti mare de dolari la un spa, atunci când vă poate aduce acasă spa cu o mască facială de colagen? masti de colagen sunt o modalitate foarte bună de a menține pielea frumoasă și vă va oferi o scuză pentru a trata-te în fiecare săptămână. Ei vin preambalat într-o pungă și sunt concepute pentru a se potrivi pe față. Ei au gauri pentru ochi, nas și gură. măști de colagen sunt rentabile, ușor de utilizat, și nu au efecte secundare negative, în timp ce alte tipuri de tratamente de colagen, cum ar fi colagen preparate injectabile, pot fi dureroase și costisitoare.

5. 24k nano măști de colagen aur amplifica producția de colagen

Folosind o masca de colagen aur 24k nano amplifică naturale ciclu de producție de colagen corpul tau. Atunci când este aplicat pe fata, masti de colagen ofera beneficii pe termen lung. Alte tratamente de colagen poate da pielii un impuls rapid, dar efectele sunt temporare. măști de colagen întineri pielea de aceasta hidratare și stimularea producției de colagen, ceea ce reduce in cele din urma liniile fine si a ridurilor profund.

Pentru a obține cele mai bune rezultate cu masca de colagen, se spală fața cu un demachiant delicat pentru a îndepărta orice reziduuri de murdărie și machiaj. Deși nu este absolut necesar, abur cu fața în prealabil poate fi, de asemenea, benefic pentru că deschide porii. Asigurați-vă că pentru a aplica masca uniform pentru a se asigura că ingredientele penetrează pielea în mod uniform.

Deoarece colagen este esențială pentru menținerea rezistenței pielii tale, durabilitate, și aspectul tineresc, este important să se mențină obiceiuri care promovează producția de colagen. Prin aplicarea unei masti de colagen de două până la trei ori pe săptămână, vă puteți da pielea boost-infuzat de colagen care are nevoie.

În plus față de colagen marin hidrolizat, Golden Caviar Maskcontains alte ingrediente hrănitoare ale pielii, cum ar fi acidul hialuronic, scualen, și acid citric făcute din fructe, toate care ajuta la hidratarea, lumina, și ridicați și ton. Moleculele de colagen sunt, de asemenea, suficient pentru a penetra porii mici și în stratul de derma pielii, declanșând producerea de colagen si minimizarea liniilor fine si a ridurilor.

Încercați pentru tine. Boost pielea și experimenta strălucire covor roșu în doar 15 minute. Comanda dvs. de 24K Nano Stem Cell colagen Masca faciala.

Marjoleine Nines
Despre Marjoleine Nines Articolele 80
In het geval van Marjoleine Nines valt meer dan alleen op te letten, maar de twee grootste dingen die je moet weten, zijn dat ze sceptisch en empathisch zijn."" Natuurlijk zijn ze ook vooruitziend, rechtop en gevoelig, maar deze zijn ook in balans door haatgevoelig te zijn . Haar attente aard is echter waar ze zo bekend om is. Vaak zullen mensen erop rekenen en haar tolerantie vooral wanneer ze troost of steun nodig hebben. Niemand is perfect natuurlijk en Marjoleine heeft ook veel minder gunstige eigenschappen. Haar onaangename aard en obsessieve aard veroorzaken veel grieven op vaak persoonlijke niveaus. Gelukkig schittert haar empathie op de meeste dagen helderder.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*