Ocean Shake Serum PP3+ – opinii, preț, în cazul în care pentru a cumpara, cumpara acum

Ocean Shake Serum PP3+ - opinii, preț, în cazul în care pentru a cumpara, cumpara acum
[Total: 0    Average: 0/5]

Datorită dezvoltării rapide a hardware-ului de înaltă tehnologie și

Ocean Shake Serum PP3+

anti-imbatranire tratamente sunt din ce în ce mai sigure și mai accesibile. În consecință, creșterea popularitatea lor. Acum a devenit o modă să aibă un echipament portabil la domiciliu și de a efectua ridicarea pe cont propriu. Dar puterea de astfel de echipamente este de obicei mult mai puțin profesional. excepție plăcută este dispozitivul RF Ocean Shake PP3 Ser +.

Ocean

& nbsp;

Dispozitivul Ocean Shake Ser PP3 +

Principiul de funcționare se bazează pe efectele asupra pielii radiațiilor electromagnetice de frecvență radio este capabil să-l încălzească la temperatura de 60oC. În funcție de setările alese este posibil să se stimuleze mijlocul și straturile profunde ale dermei.

Când este încălzit peste molecule proteice 42оС, care este materialul principal al fibrelor de colagen schimba structura lor, făcându-le să reducere. Prin urmare, pielea este strâns, devine mai dens și elastic. În același timp, stimulează producția naturală de colagen și elastină, datorită căruia o persoană este odihnit și reîntinerit.

Kitul include două duze: bipolar și monopolar. Bipolara este valabil numai la stratul superior al dermei și grăsimea subcutanată. Acest lucru permite să-i studieze zonele cele mai delicate ale feței: în jurul ochilor și buzelor, gâtului. Este bine atunci când aveți nevoie pentru a netezi brazde nazolabiale, eliminarea echimoze și pungile de sub ochi, trage pleoapa superioară pentru a elimina inele și linii fine de pe gât.

cap Multipolară este format din două perechi de electrozi, care generează impulsuri la un moment dat. Le puteți configura în diferite grade de intensitate, lucrând astfel, prin într-o singură sesiune de două straturi de piele: de suprafață și de mijloc sau profundă. Acest lucru îmbunătățește semnificativ starea sa, permite de a elimina chiar si ridurile profunde, imbunatateste tonusul pielii si face fata ovala clar.

Recomanda  Boobs XL - Este în valoare de cumpărare? Cat costa?

Avantaje Ocean Shake Ser PP3 +

În comparație cu alte aparate electrice portabile destinate pentru ridicarea și intinerire la domiciliu, Vopsele model au o serie de avantaje pronunțate:

 • putere bună, cu o dimensiune foarte compactă;
 • prezența biți monopolare și bipolare;

 • simplitatea și ușurința în utilizare;
 • o interfață simplă și intuitivă;
 • dispozitivul cantareste doar o livră și jumătate.

Asemenea schimbări pozitive asupra pielii este de remarcat după prima procedură. Și cu utilizarea regulată, rezultatul este comparabil cu un salon.

Ocean

Prezența ajutaj multipolare vă permite să utilizați în mod eficient aparatul nu numai pentru corectarea feței. El este bun la combaterea celulitei devreme, potrivit pentru strângerea ușoară a pieptului, în sine sa dovedit în semne de lichidare nesessarily întinde și vergeturi.

Reguli de funcționare Ocean Shake Ser PP3 +

Toate regulile de funcționare a dispozitivului de undă radio facelift Ocean Shake Ser PP3 + explicat în mod clar pentru utilizator pe care doriți să studieze cu atenție înainte

Ocean Shake Serum PP3+

de prima utilizare și strict respectate. Deși capacitatea echipamentului este moderat, Ocean Shake Ser PP3 + 49E RF și L90V aparțin clasei de modele comerciale și în cazul funcționării incorecte poate provoca efecte adverse asupra pacientului.

Precauții

Înainte de a începe, trebuie să eliminați pacientului și toate obiectele metalice (cercei, inele, ceasuri, etc.). Parul este îndepărtat ușor de pe frunte și fixați capacul lor de unică folosință cosmetice sau un bandaj. Rădăcinile nu ar trebui să rămână în afara, astfel încât acestea să nu fie deteriorate de electricitatea statică.

Tehnica procedura este următoarea:

 1. curățare temeinic fața pe care ar trebui să se aplice un gel conductor special sau cremă hidratantă de înaltă calitate.
 2. Pentru a selecta electrodul și conectați unitatea de alimentare de la rețeaua electrică.
 3. Pentru a atașa capul duzei la piele și delicat deplasându-l, setați intensitatea optimă.
 4. Capacitatea actuală trebuie să fie astfel încât să puteți simți căldura și furnicături, dar nu a fost durere severă.
 5. Este important să se asigure că capul tot timpul sa mutat în jurul valorii de piele atunci cand este întârziată chiar și pentru câteva secunde, este posibil să primiți o arsură.
 6. OL>

  Durata tratamentului nu trebuie să depășească 10-15 minute. și să repete procedura într-o zi sau de 2 ori pe săptămână.

  Procedura Schema

  Efectul de ridicare depinde în mare măsură dacă duza selectată și direcția în care se deplasează în față. Este necesar să se deplaseze de-a lungul liniilor de masaj, întotdeauna după principiul „de la centru spre periferie și de jos în sus“.

  Ocean

  Aici este o diagramă aproximativă a procedurii:

 • linii verticale în formă de evantai din sprancene la linia parului;
 • din staule nazolabiale (se deplasează treptat la 1 cm în jos), linii curbe la marginea inferioară a orbitei;
 • de la baza gâtului vertical la maxilarul inferior;
 • concentrat semicercuri sub pleoapa inferioara din coltul interior al ochiului spre exterior;
 • din centrul liniilor orizontale frunte paralele cu linia de creștere a părului, se deplasează în sus cu 1 cm.
 • mijlocul bărbiei în vârful pometi;
 • de la mijlocul gâtului, la partea din față dreapta și la stânga, ridicându-se la 1 cm în sus;
 • din centrul superior (apoi inferior) buzei zonei;
 • de-a lungul maxilarului inferior în sus, linii paralele, atingând nivelul de colțurile buzelor
 • cutelor liniilor verticale pleoapei superioare la sprancene;
 • mijlocul bărbiei la dreapta și la stânga de-a lungul liniei de ovalul feței;
 • linia pleoapei superioare din colțul interior al ochiului spre exterior.
Recomanda  Ravestin - opinii, preț, în cazul în care pentru a cumpăra, farmacie, este în valoare de ea?

În concluzie, puteți face un masaj showerhead spirală de lumină pe toată fața lui. Pentru a se asigura că pielea sa calmat, dupa procedura, aplica crema hidratanta si de ridicare.

Citiți mai multe pentru a vedea toate detaliile despre videoclipurile postate cu comentarii de experți.

Complicații și contraindicații PP3 Ocean Shake ser +

Cu drept complicații după procedură se întâmplă. După o expunere foarte intensă ar putea fi o usoara roseata, care ruleaza propria sa ridicat pentru câteva ore.

Dacă puneți putere prea puternic, și nu urmări mișcarea constantă a electrodului, pielea poate deveni foarte fierbinte și chiar a format o arsură. Desigur, sentimentul în acest caz, va fi foarte neplăcut.

Contraindicatiile utilizarea dispozitivului „Ocean Shake Ser PP3 +” sunt: ​​

 • minori vârsta pacientului;
 • sarcinii și alăptării perioada;
 • cancer și boli autoimune;
 • orice procese inflamatorii activ;
 • leziuni la nivelul pielii în zona de lucru;
 • implantat stimulator cardiac;
 • prezența implanturilor metalice în cap, gât, maxilar;
 • insuficiență cardiovasculară
 • rosacea pronunțat;
 • de coagulare a sângelui;
 • hipertensiune si diabet de 2-3 grade.

Nu este necesar să se facă procedura in timpul menstruatiei – aceasta ar putea amplifica disconfortul. Atunci când pielea hipersensibilă puterea de care avem nevoie să-l crească treptat. După soare și de bronzare trebuie să aștepte cel puțin 2 săptămâni, până când stratul protector al pielii este complet restabilită.

opinii și rezultate Ocean Shake Ser PP3 +

Potrivit majorității consumatorilor, dispozitivul RF Ocean Shake Ser PP3 + este un instrument foarte eficient pentru intinerire, care este convenabil și sigur de utilizat la domiciliu. Dispozitiv de cosmeticieni Professional este de asemenea îndeplinită. Este compact, dar suficient de puternic pentru a da rezultate bune.

Recomanda  Herparen - opinii, preț, în cazul în care să cumpere, originală, sau este în valoare de ea?

Cumpara „Ocean Shake Ser PP3 +” poate fi, in magazine specializate sau online. Prețul său începe de la 22 de mii de ruble. Este important să se obțină imediat un certificat care să confirme calitatea dispozitivului și conformitatea acesteia cu standardele internaționale. In caz contrar, utilizarea acestuia este periculoasă pentru pacient si cosmeticiana.

Primele rezultate sunt vizibile dupa 3-4 tratamente. În timp, efectul este amplificat deoarece „PP3 Ocean Shake Ser +“ stimulează producția naturală de colagen și elastină. Deci, în cele din urmă, pentru a evalua schimbările pe fata mai bine în 1-2 luni de la finalizarea cursului, compararea înainte și după fotografii.

Anja Ulf
Despre Anja Ulf Articolele 128
Många kan sägas om henne, men kanske viktigast är att hon är hänsynsfull och uppenbar. Naturligtvis är hon också disciplinerad, rolig och tillmötesgående, men de är i kortare utbud, särskilt med tanke på att de är blandade med att kräva som väl. hennes omtänksamma natur men det är vad hon är så omtyckt för. Vänner tenderar att räkna med det och hennes humoristiska känsla när de behöver cheering upp.Ingen är perfekt självklart och Anja har en rad brister att hantera också. hennes tanklöshet och skönhet natur gör inte det största företaget och gör saker obekväma minst sagt. Lyckligtvis är hennes snabba natur vanligtvis där för att hjälpa till med att mends saker när det behövs.