Provocative Gel – opinii, preț, în cazul în care să cumpere, original sau este în valoare de ea

Provocative Gel - opinii, preț, în cazul în care să cumpere, original sau este în valoare de ea

Provocative Gel – lubrifiant instrument, sau care imită lubrifierii vaginale pentru organele genitale feminine, care ajută la a face viața sexuală mai diversă și emoțională. Latin Lubrico (pentru a face alunecos, neted) gel lubrifiant este proiectat pentru a reduce frecarea. Tara de origine Provocative Gel – Rusia. Bunurile certificate relevante, și cel mai important – efect de lucru!

Cât de mult și în cazul în care pentru a cumpăra Provocative Gel?

Blog TutKnow.ru nostru vinde nimic și nimeni nu cooperează cu privire la vânzări. Cumpara lubrifiant gel intim pentru femei „Gel Provocare“ este disponibil în magazinul online, făcând clic pe banner-ul de mai jos pentru site-ul oficial al furnizorului:

Provocative

Pret pentru Provocative Gel (tub de 50 ml într-o cutie sigilată):

Proprietățile gelului-Astroglide Provocative Gel

Termenul „lubrifiant“ nu este cu adevărat potrivite geluri intime proprietăți. Cuvântul este prea multivalentă, este numit substanta pentru hidratarea de lubrifiere genitale, sex-geluri. La fel ca majoritatea produselor similare de orientare Provocative Gel substanță de origine organică. În componența sa principală componentă este o ceară naturală sau sintetică.

Desigur, scopul unui produs intim pentru a pregăti corpul și organele individuale de plăcere, pentru sex. Dar aceasta nu este singura proprietate (pentru a hidrata). Se întâmplă adesea ca în procesul de plăceri sexuale pe membranele mucoase sensibile apar micro-fisuri și iritații. În acest caz, este foarte important a doua proprietate utilă de Provocative Gel pentru a proteja zonele sensibile ale pielii delicate de daune, să-i învăluie, blocând calea infecției.

READ  Prostect - opinii, preț, în cazul în care să cumpere, original sau este în valoare de ea

Nu în ultimul rând sexul este confort. Conversatia nu este vorba despre un pat moale și tropice cald și absența durerii, care apar cu frecare. In acest caz, lubrifiantul Gel Provocative crește umidificarea confort, eliminarea de frecare neplăcute.

Contraindicatii „Gel Provocare”

Intimate Provocative Gel Gel are contraindicații.

Puteți avertiza în continuare lubrifianți nu sunt contraceptive și nu efectuează aceeași funcție chiar și parțial. Dar un foarte Provocative Gel poate fi utilizat, de exemplu, prezervative (orice).

Provocative

Compoziția de sex feminin intim gel lubrifiant

Desigur, componenta principala a Provocative Gel este o ceară sintetică. Cu toate acestea, lubrifiantul a fost lumină în textura ca un lubrifiant vaginal, contine suficienta apa. Acesta este primul ingredient din Provocative Gel. complet inofensiv, dar se usuca repede. Prin urmare, conținutul de mai multă apă în geluri intime, cu atât mai mult este nevoie să se aplice.

Al doilea component, o crema este glicerina. Există, de asemenea, unele substanțe hrănitoare a pielii, emoliere.

Nu a fost completă lubrifiant gel cu nici o cantitate mică de agent patogen care furnizează efectul stimulator al cofeina si menta. Ei ușor irita membranele mucoase. Le face mai sensibile la atingere. Ambele aceste elemente conferă parfumul plăcut-gel ușor. Pentru protecție, care, ca straturi cu peliculă subțire ale membranelor mucoase, și are proprietăți antiseptice este hialuronidaza enzima. In Provocative Gel, confort și protecție.

Aici este compoziția detaliată a unui lubrifiant gel intim pentru femei:

Aqua, poliacrilat de sodiu, dimeticonă, CYCLOPENTASILOXANE, Trideceth-6, PEG / PPG-18/18 dimeticon, propilen glicol, uree, Glicerina, izononil izononanoat, cofeina, Sorbitol, dipotasic Glycyrrhizate, zaharină sodică, o-Cymen-5 -ol, mentol, fenoxietanol, gliceril laurat, acid lactic.

READ  SlimJet - opinii, preț, în cazul în care să cumpere, originală, sau este în valoare de ea?

Metoda de aplicare Provocative Gel

Orice lubrifiant adecvat pentru sex vaginal și anal. Gel Prinderea nu este o excepție, acesta poate fi utilizat pentru alte lucruri, pentru a umezi dildourile, jucării intime, vibratoare, de exemplu. Ambalajul este la doar Provocative Gel de 50 ml, acest lucru nu este de a spune că o mulțime, dar de câteva ori pentru a se angaja în plăceri sexuale (ca să spunem așa să-l încercați) suficient pentru a „cap“.

Provocative

Aplicare jeleu Provocative Gel foarte simplu de ungere, și nu ar trebui să faci de râs chiar și cele mai stângace. Efectuat: înainte de sex, aplicați unsoare direct pe vulva. Și asta e tot. Acest lucru se poate repeta de câte ori doriți, până când întregul gel. Gelul poate fi combinat cu un prezervativ.

lubrifiant gel intima pentru femei nu este un contraceptiv.

opinii despre Provocative Gel

produsul „Gel instigării“ la viața intimă a femeilor, în timp ce noutatea are o cantitate mare de feedback. În general, o mulțime de opinii pozitive despre orice lubrifiant. Negativ doar nimic pentru a scrie despre. Dintre toate, opiniile cele mai tipice, probabil, sunt:

Lena, 30 ani

nu au folosit încă niciun „potențatori de aromă“ pentru viața intimă. Întotdeauna cu o lipsa de lubrifiere vaginala a fost folosit și vaselina-limită de vârstă. Dar a primit un cadou-o glumă Provocator Gel lubrifiant. Și aici este – diferența dintre cer și pământ! Încercați care nu au încercat așa ceva, merită.

Angelica, 39 ani

Am folosit un lubrifiant gel și nu mi-e rușine să recunosc, dar răzvrătirii Gel plăcut mai mult decât altele. În primul rând, nu există nici un efect de ardere (atunci când totul în loc intim doar arsuri); în al doilea rând, puteți utiliza un prezervativ; al treilea, subțire, și suficient de ușor. Sunt fericit, mă simt bine.

READ  Electricity saving box - înșelătorie sau adevărul? părerile specialiștilor, în cazul în care pentru a cumpăra

Kate, 40 ani

Un pic ciudat pentru a scrie pe teme intime, dar voi vorbi despre Gel lubrifiant Provocator. Este un dar pe care i-am dat soțul ei la aniversarea căsătoriei lor. La început am fost aproape jenat că am primit o astfel de „jeton“, dar după sex, totul a căzut în loc și cred că e bine că soțul meu a crezut despre sex cu mine. La urma urmei, pentru atât de mulți ani de căsătorie, sentimentele mele nu au fost la fel.

Anja Ulf
Despre Anja Ulf Articolele 110
Många kan sägas om henne, men kanske viktigast är att hon är hänsynsfull och uppenbar. Naturligtvis är hon också disciplinerad, rolig och tillmötesgående, men de är i kortare utbud, särskilt med tanke på att de är blandade med att kräva som väl. hennes omtänksamma natur men det är vad hon är så omtyckt för. Vänner tenderar att räkna med det och hennes humoristiska känsla när de behöver cheering upp.Ingen är perfekt självklart och Anja har en rad brister att hantera också. hennes tanklöshet och skönhet natur gör inte det största företaget och gör saker obekväma minst sagt. Lyckligtvis är hennes snabba natur vanligtvis där för att hjälpa till med att mends saker när det behövs.