Silane Guard – sticlă lichidă, preț, cumpara acum, în cazul în care pentru a cumpăra, comentarii,

Pentru cineva masina este un mijloc necesar de transport, în timp ce alte acte private de transport ca o carte de vizită. Practic, care aderă la majoritatea oamenilor de afaceri, pentru care imaginea joacă un rol important în activitățile lor. În orice caz, proprietarul atent face întotdeauna asigurați-vă că „copilul“ sa arate cat mai bine posibil, ceea ce poate promova sticla Silan lichid Garda de feedback-ul real, care este în același timp pozitiv și negativ.

Oferta Valabila Doar Astazi?Site-ul oficial al | producătorului. Reducere 50%?

Ce este acest instrument și de ce este o mulțime de opinii contradictorii? Acesta este un nou instrument conceput pentru a îmbunătăți în mod semnificativ aspectul absolut orice mașină. polishuri clasice în acest sens, lăsați treptat, în trecut, deoarece multe automobiliștii au nevoie de înaltă calitate și de produs eficient.

Compania Willson silanic Guard

Radiatoarele sunt specialiști Willson a fost luat produsul Garda Glass pe care le-au îmbunătățit în mod substanțial. Și datorită sticlei topite, compania a reușit să pătrundă pe piața mondială. Nu este nici o exagerare să spunem că brandul Willson a contribuit la lansarea unui nou echipament de protecție specializat pentru automobile stratului de vopsea. Rezultate după aplicarea produsului nu este mult timp să aștepte. După cum sa menționat, comentarii reale pe sticla lichid Silan Guard, masina devine de fapt umbra luminos și bogat.

Compania produce produse cosmetice pentru autoturisme pentru o lungă de 50 de ani. În această perioadă de timp, compania și-a stabilit birouri în astfel de orașe ca:

 • Osaka;
 • Nagoya;
 • Fukuoka;
 • Sapporo.

Silane Guard De asemenea, Higashimurayama (suburbie din Tokyo) este planta companiei. În plus față de lichid specialiști sticlă eliberarea și alte produse cosmetice pentru îngrijirea pentru masina ta: sampoane, produse de curățare, mijloace pentru a restabili stratul de vopsea, arome, etc astăzi, compania Willson ocupă binemeritat o poziție de lider pe piața mondială a produselor cosmetice <. p>

Supporters silanic Guard

proprietarii de automobile care au reușit deja să încerce o noutate pe propria noastră experiență într-un rezultat excelent. Judecând după comentarii reale, sticla lichid Silan Guard permite masinii sa fie transformat, și de strălucirea exterioară a lui acum aproape imposibil de distins de cele ale modelelor pe care le vedem în mai multe showroom-uri. În comparație cu lustruire clasice, diferența este mai mult decât vizibil. În primul rând, diferența constă în viața de suprafață și de lungă perfect netedă.

Pentru majoritatea consumatorilor, cele mai importante criterii sunt: ​​

 • calitate;
 • de securitate;
 • un cost.

Noul produs se potrivește acestea și multe alte cerințe ale pieței de automobile moderne. Mai mult decât atât, după cum sa menționat de către unii clienți, produsul are un efect cosmetic persistent, este ușor și comod de utilizat. Dar, cel mai important, de sticlă lichidă nu are efecte dăunătoare asupra vopseaua caroseriei, ceea ce este important. De asemenea, a salvat integritatea acoperirii corpului.

Scepticii silanic Guard

Dar, în plus față de susținători ai fondurilor, unii proprietari de transport au o opinie diferită. Deci, judecând după unele comentarii, Silan Guard (lichid de sticlă pentru autoturisme), cu toate acestea, la fel ca oricare alta, nu dau rezultate 100%. De asemenea, adversarii cred că este imposibil de a crea o opțiune universală care ar putea veni la orice organism, inclusiv puțin vechi „Lada“ sau „Zaporojeț“ în caz de urgență. Cel mai probabil, niciodată nu au încercat să cumpere o noutate de la producător japonez sau nu de gând să facă acest lucru în curând.

Așa cum arată practica, categoric comentarii negative despre sticla lichid Silan Garda până când întâlni. Desigur, în web puteți găsi mai multe opinii ale proprietarilor, ceea ce nu înseamnă mulțumit sau nu a adus rezultatul scontat. Dar aceasta este mai degrabă o excepție, ca și în acest caz, vorbim despre un posibil fals. De fapt, producătorii japonezi au reușit să surprindă cel mai fervent al sceptici.

READ  Iqooster - opinii, preț, în cazul în care pentru a cumpăra, originală, sau este în valoare de ea?

Feriți-vă – fals

Silane Guard Așa cum reiese din mai multe comentarii reale, sticlă lichid Silan Garda a câștigat deja o mulțime de popularitate, atât în ​​SUA și în Europa. De ce altceva ar fi producătorul a trebuit să se stabilească urgent 4 linii de producție pentru a mulțumi tuturor celor care au nevoie. Cu toate acestea, așa cum este întotdeauna cazul cu produse populare, există riscul de a rula în produse contrafăcute care originalul este irelevant.

Producator, cum se poate lupta cu această „boală“ comună pentru realizarea propriului lor produs folosește numai rețeaua de dealeri. În acest sens, pentru a cumpăra o noutate este numai prin intermediul site-ul oficial. Singura modalitate de a te proteja de escrocherii.

Acesta este standard pe sticla lichid Silan Guard? Kit-ul conține tot ce ai nevoie pentru a face corpul luminos vehiculului și luciu atractiv

 • lichid monocomponent, cu o capacitate de 95 sau 57 ml.
 • Aplicatorul burete pentru a aplica produsul la suprafața corpului.
 • material special microfibra
 • Instrucțiunile de utilizare.
 • mănuși de protecție.

Nu este nevoie de a utiliza fonduri suplimentare. Și, în plus față de cumpărare prin intermediul site-ul oficial japonez (are limba engleză), pe teritoriul Federației Europen companiei de produse Willson disponibile pentru a cumpăra prin intermediul dealer-ul oficial al OOO „Europa“. Numai prețul va fi ușor mai mare decât pe site-ul web al producătorului.

In celebrul film You Tube poate fi găsit presupusul film incriminatoare. Cu toate acestea, ar trebui să privească personal aceste videoclipuri, deoarece devine clar că autorul a cumpărat un Silan Guard (lichid de sticlă pentru mașini) fals, iar feedback-ul de mai jos videoclipul pe care îl indică în mod clar. Prin urmare, este necesar să fie vigilenți și să nu cumpere produse mai ieftine decât 3 500-4 000.

Ce este un lichid de sticlă silanic Guard

Judecând după numeroasele recenzii ale proprietarilor de cai de fier, de protecție a corpului – este o adevarata durere de cap, care, din păcate, trebuie să se confrunte cu absolut toate driverele, atât pentru începători cât și cu experiență. In ultimul timp, datorită multitudinii de factori mecanici și chimici care acoperă orice masina este un test serios de stabilitate. Și acest lucru este valabil mai ales în zonele metropolitane mari. Ca rezultat, rezistența și durabilitatea stratului de vopsea superior este redusă semnificativ.

Oferta Valabila Doar Astazi?Site-ul oficial al | producătorului. Reducere 50%?

Din acest motiv, este necesar ca în instrument de protecție persistent care trebuie ieftin. Din fericire, tehnologia nu se opresc niciodată în curs de dezvoltare și acum vă puteți bucura de roadele noului produs numit lichid de sticlă Silan Guard. Aceasta a cauzat ceva agitatie, nu numai printre multe pasionatii de masini, dar, de asemenea, profesioniști. Aceasta este o soluție revoluționară în domeniul acoperirilor auto, care este responsabil pentru dezvoltarea companiei japoneze Willson.

Aplicare oricine o poate face – prezența unor abilități speciale nu este necesară. Și preț accesibil acționează ca un bonus frumos. Utilizarea acestui instrument contribuie la economii semnificative, deoarece este posibil să se reducă numărul de călătorii la spalatoria auto. În plus, puteți salva pe stratului de vopsea. Și toată lumea știe cât de mult costă pentru a alinia și vopsea caroseria mașinii.

produs de înaltă calitate, realizate prin muncă minuțioasă și greu de profesioniști Willson. Prin utilizarea tehnologiei moderne în structura filmului de polimer de sticlă lichid pentru Garda auto a intrat dioxid de siliciu Silan. Este posibil să se mărească rezistența acoperirii. Instrumentul este o singură componentă, iar asta înseamnă că este vândută gata de utilizare. După cum arată practica, volumul de 95 ml este suficient pentru procesarea unui jeep singur, trei autoturisme (clasa D), microbuz sau.

Avantaje silanic Guard

Marea popularitate a sticlei lichide datorită unor avantaje:

 • preț accesibil. Acesta este cel mai important indicator pentru majoritatea automobiliștilor.
 • ușurința de utilizare. Înainte de aplicare se agită bine flaconul.
 • Proprietatile hidrofobe. Hidrofug și împotriva mizeriei efecte sunt evidente, după cum reiese de mulți proprietari de automobile.
 • Protecție. Prin consolidarea film polimer dioxid de siliciu elimină apariția de zgârieturi mici, care pot fi, în general, manual sau mecanic masina de spalat.
 • Rezistența efectivă. Aplicarea corectă a sticlei lichid silanic Guard (cel puțin 3 straturi) permite acoperirea să reziste la aproximativ 50 corp chiuvetă fără contact.
 • echipamente. Tot ce ai nevoie este deja conținut în set, și nimic în plus pentru a cumpăra nu trebuie să.
 • Un aspect strălucitor. Mulți automobiliști au fost afectate rezultat excelent – mașina într-adevăr strălucește
READ  Fish XXL - opinii, preț, în cazul în care să cumpere, originală, sau este în valoare de ea?

De obicei, atunci când curățarea folosi detergenți dure, care au un impact negativ asupra smalțului corpului. În plus, sub presiunea apei pe suprafata include particule mici pe care le va distruge în cele din urmă. Frecarea sau lustruirea caroseriei, spălările personalului deteriorarea necunoștință de acoperire. După spălarea particulelor solide rămase să zgârie vopseaua fiecare cârpă, ceea ce duce la deteriorări grave.

Nici un rău mai poate Touchless spălare auto, ca și substanțele chimice, împreună cu murdăria îndepărtează de pe suprafața corpului vopselei, având ca rezultat pierderea de luminozitate. Cu un polonez – sticlă lichid Silan Garda – să nu se teamă de spălare auto

.

Unele dezavantaje ale detergenților lichizi

Oferta Valabila Doar Astazi?Site-ul oficial al | producătorului. Reducere 50%?

Alături există, de asemenea, avantajele dezavantaje:

 • Zgârieturile nu sunt eliminate. Înainte de utilizare, suprafața corpului este mai bine să polonez. zgârieturi adânci, sticlă lichid nu este curat, iar în lumina soarelui acestea sunt clar vizibile prin reflexie, care dă un film polimer rigid.
 • Scurtă stocare. După deschiderea trebuie să utilizați întreaga parte în timpul săptămânii (nu mai mult!), Deoarece începe o reacție chimică.
 • preparare necesară. Înainte de a aplica, mașina ar trebui să fie bine spălate și uscate. În prezența zgârieturi adânci este de a efectua polizarea.
 • procedură consumatoare de timp. Odată cu problema modului de aplicare de sticlă lichid Silan Guard, mâner orice conducător auto (chiar și fără experiență), dar pentru a acoperi întregul corp în trei straturi (care este cât de mult ai nevoie pentru fiabilitate) merge de la 3 la 6 ore.
 • Sterility în sala de operație. Ei bine, aproape – vântul nu trebuie să fie, inclusiv proiecte. De asemenea, ar trebui să existe praf, astfel încât să lucreze în aer liber nu este recomandată.

Silane Guard In ceea ce spalarea masinii, atunci procedura manuală este permisă nu mai devreme de 3 zile după tratamentul cu sticlă lichidă. Chiuveta fără contact este permis să meargă numai după două săptămâni, nu înainte.

Din competiție Silan Garda

Pentru a da masina un luciu unic, în plus față de lichid de sticlă pentru automobile Willson silanic Guard, există alte lustruit și ceară. Eficacitatea în aplicarea lor se realizează cu 100% mașină primește nu numai Shine, dar, de asemenea, o protecție suplimentară. Cu toate acestea, durata în acest caz este scăzută, iar după o altă spălare, scula este complet spălat, împreună cu murdăria.

Îndoială puteți pune proprietăți de protecție, ca și de mari fonduri sunt mai mult efect decorativ decât de protecție. Aceasta este, de fapt, machiaj pentru masina.

Willson Silan Garda în acest sens, se arată de cea mai bună parte, pentru că eficacitatea acestuia durează până la un an. Mașina își păstrează luciul chiar și după mai multe spălări. În cazul în care pentru a compara cu alți analogi, Garda de Silan (lichid de sticlă pentru automobile), există două argumente principale în favoarea utilizării sale:

 1. Elementele de bază Utilizarea silonovoy este o soluție exclusivă dezvoltată de către angajații companiei.
 2. Pentru a compara numai cu branduri care au trecut testul real. Selekt Nano Nanolux și o serie de alte produse similare de la producători necunoscuți din această listă nu sunt incluse. În rezultat negativ, este imposibil să revendice banii cheltuiți înapoi.
 3. OL>

  Este o concurență demnă poate fi de la acești producători:

 • Koch-Chemie;
 • Wurth;
 • Pika ploaie;
 • Autosol;
 • Menzerna;
 • ThreeBond;
 • Strălucire.
READ  Psorilax - opinii, preț, în cazul în care să cumpere, original sau este în valoare de ea

Numai produsele prezintă o serie de dezavantaje. Rezistența stratului protector este concurent sensibil inferior Silan Guard. În plus față de orice altceva, nu foarte convenabil de a lucra cu compoziții cu mai multe componente. Dar ceea ce este cel mai valoros – costul final al lichidului japonez Silan Willson Garda de sticlă este mai mic

.

Instrucțiunile de aplicare silanic Guard

Activitatea de aplicare a sticlei lichid trebuie să fie într-o cameră cu o bună ventilație și protejat împotriva radiațiilor UV. Etapele sunt următoarele:

 1. Mașina este spălat, atunci trebuie să examineze corpul pentru a determina prezența ruginii, chips-uri sau zgârieturi adânci. Pentru a elimina defectele detectate.
 2. Degresare întreaga suprafață sau o parte a acesteia, în funcție de necesități.
 3. Se lasă să se usuce corpul.
 4. Prelucrarea prin Celanova. Se aplica trei straturi, între care să reziste o perioadă de la o oră până la o oră și jumătate. După fiecare strat de dorit prosop raspolirovka speciale (de asemenea, furnizate în caietul de sarcini).
 5. La finalizarea prelucrării pentru a lăsa mașina timp de 8-12 ore (nu mai puțin) pentru fixarea capacului.
 6. OL>

  Este demn de amintit faptul că sticla lichid pe care doriți să proceseze doar suprafața corpului și numai vopsea. Nu acoperiți de cauciuc din plastic, sticlă, produse de crom. Nu neglija măsurile de precauție necesare pentru a urma cu strictețe instrucțiunile descrise la sticla topită Silan Guard.

  Precauții și gama de nuanțe

  Când se lucrează cu lichid de sticlă trebuie să fie îngrijite și evitați contactul cu pielea. polimeri Wilanowie, solvent și întăritorul, care fac parte, au efecte nocive asupra organismului uman. Prin urmare, locul de muncă ar trebui să poarte numai mănuși (de obicei incluse). În cazul în care agentul ajunge pe piele, ștergeți imediat zona afectată și se clătește cu apă.

  În cazul în care autovehiculul a fost repictata, ar trebui să efectueze un test pentru a verifica modul în care vopseaua reacționează asupra lichidului. Păstrați recipientul ar trebui să fie într-o poziție verticală, într-un loc inaccesibil pentru copii și protejate de foc. Temperatura nu trebuie să fie mai mare de 0-40 ° C.

  O alegere decent silanic Guard

  De multe ori, pentru a restabili stratul de vopsea (vopsea) a caroseriei, a recurs la operația de polizare. Cu toate acestea, o astfel de lucru necesită costuri considerabile, atât în ​​timp și costuri. Nu orice proprietar al acestei proceduri permite. O recuperare completă a acoperirii poate dura aproximativ 3 luni, dacă nu mai mult.

  În plus, există anumite riscuri, deoarece rezultatul final deplin depinde de profesionalismul angajatului. De asemenea, nu se poate face fără echipament adecvat.

  Avantajele menționate mai sus cu privire la proprietățile hidrofobe bune ale Gărzii de sticlă silanic lichid de la o companie japoneza, dar pentru a evita orice confuzie ar trebui să subliniem încă o dată că acest lucru va fi posibil după aplicarea a cel puțin 3-4 straturi de sticlă lichidă. De asemenea, este necesar, cel puțin o dată pe lună pentru a vizita chiuveta pentru a menține efectul hidrofob.

  Real comentarii Silan Guard

  Internetul este inundat cu multe comentarii, dar printre ei sunt recenzii pentru proprietarii de automobile frustrat. Cei care au avut fals evident, la un preț mai mic. Dar știm cu toții că de înaltă calitate nu poate fi ieftin, însă unii utilizatori devin încă victime ale fraudei. Deci, cel mai bine este să nu cumpere produse Willson în puncte de vânzare obscure. În acest scop, sunt dealeri autorizați (unul dintre ei a menționat pentru Europa). Mulți proprietari de automobile care au cumpărat originalul, literalmente încântat cu noul aspect al transportului dumneavoastră.

  Sticla lichida Silan Garda – divorț sau adevărul? Îl puteți găsi pe propria mea experiență. În apărarea produsului, putem spune doar că cei mai mulți șoferi bun venit nou. Credeti sau nu este prerogativa proprietarii de ei înșiși.

Anja Ulf
Despre Anja Ulf Articolele 110
Många kan sägas om henne, men kanske viktigast är att hon är hänsynsfull och uppenbar. Naturligtvis är hon också disciplinerad, rolig och tillmötesgående, men de är i kortare utbud, särskilt med tanke på att de är blandade med att kräva som väl. hennes omtänksamma natur men det är vad hon är så omtyckt för. Vänner tenderar att räkna med det och hennes humoristiska känsla när de behöver cheering upp.Ingen är perfekt självklart och Anja har en rad brister att hantera också. hennes tanklöshet och skönhet natur gör inte det största företaget och gör saker obekväma minst sagt. Lyckligtvis är hennes snabba natur vanligtvis där för att hjälpa till med att mends saker när det behövs.