Smoke out – opinii, preț, în cazul în care să cumpere, originală, sau este în valoare de ea?

[Total: 0    Average: 0/5]

dependenta de fumat, care, în multe cazuri, duce la invaliditate și deces al pacientului. Conform unui studiu statistic SUA, Fumatul reduce durata de viață a unei persoane, în medie, timp de 13 ani. Nu este surprinzător faptul că mulți încearcă să renunțe pentru a salva de sănătate. Dar face foarte dificilă. Motivul este dependența de nicotină. Dar ușor de evitat dacă considerați că vânzătorii de spray de „Fum Out“. Ei susțin că renunțarea la fumat este posibil, în cazul în care în termen de 14 zile pentru a trata gura nicotina medicale.

Spray fumat fum

„fum“, promite să te scape de obiceiurile proaste de 2 săptămâni. În plus, are o serie de efecte pozitive asupra sănătății. Se afirmă că nu mai târziu de 14 zile vei primi:

 • respirație proaspătă;
 • zâmbet alb
 • păr frumos și bine îngrijit;
 • sentiment plin de miros.

Nu va mai trebui să miros urât de fum de țigară. Du-te departe de tuse, si te vei simti mult mai bine. Mai mult decât atât, vei renunțe la fumat fără a:

 • voință și nicotină retragere;
 • creștere în greutate și creșterea apetitului;
 • disconfort și modificări ale dispoziției mentale.

Instrucțiuni de utilizare „fum

Spray fumat „fum“, trebuie să pulveriza în gură de zi cu zi. Numărul de utilizări nu este limitat. Ar trebui să se aplice ori de câte ori simțiți nevoia de nicotină. Cursul de tratament este de obicei de 2 săptămâni. Apoi, spray de „fum“ nu mai ai nevoie. Ai renunța la țigări pentru totdeauna.

Composition „fum

„fum”, potrivit site-ului oficial, include:

 • nicotina medicale pentru a evita simptomele de sevraj și de a suprima pofta de fumat;
 • Gotu Kola – pentru îmbunătățirea memoriei;
 • St. Wort John – pentru funcționarea normală a sistemului nervos;
 • mentă, eucalipt, Melissa, mentol, pentru respirație proaspătă.

În mod evident, în funcție de vânzători „fum“ efectul principal este furnizat de așa-numita nicotina medicale. El elimină pofta de țigări. Alte substanțe să îndeplinească numai o funcție de susținere.

Opinia medicului afuma

„fum“ nu va ajuta să renunțe la fumat. În compoziția sa există un nicotină medicale. Această substanță nu există în natură. Există doar o singură nicotina, care conținute în fumul de țigară.

Probabil vânzătorii „fum“ numit acest termen nicotina, care conține de obicei medicamente. Acesta este același compus chimic care se găsește în fumul de țigară. Singura diferență este în acest scop. Nicotină sub formă de patch-uri sau alte forme de dozare utilizate cu scopul de a elimina dependența de nicotină și nicotină din fumul de țigară este proiectat exclusiv pentru a satisface nevoile umane în fumat.

Să vedem cum să opereze aceste produse care contin nicotina sau alte stimulente receptorului nicotinic. prostul obicei de a persoanei este format din două componente: fizice și psihologice. Efectele fizice ale nicotinei asupra metabolismului. Psihologic – obiceiul de a trage o țigară atunci când sunt expuse la anumiți factori. Fiecare ei proprii. Declanșatoare de obicei câteva zeci și, uneori, de mai multe sute. Acestea pot fi:

 • utilizarea produsului alimentar;
 • consumul de alcool;
 • conducere final;
 • merge la toaletă;
 • suna soția sa la telefon, etc.

renunțarea la fumat, o persoană trebuie să depășească ambii factori – atât psihologice și fizice – în același timp. Este mai greu decât să le depășească în mod individual. Prin urmare, este posibil să se facă astfel încât:. Pentru a elimina prima componentă de dependența psihologică și apoi fizică

Componenta fizică rămâne, și psihologică la stânga, unelte pe baza de nicotina. Luându-le o persoană care nu fumează și dezvăța de obiceiul de a ține o țigară în gură. Cu toate acestea, el nu suferă de renunțarea la nicotină. Dupa ce pacientul scapa de obiceiul de a face mecanice de strângere în anumite circumstanțe, puteți începe pentru a scăpa de dependența de nivel fiziologic. Medicamente nicotină anula. Acest lucru se poate face brusc sau cu o reducere treptată a dozei.

Astfel, dacă „fum“ conține nicotină, așa cum este indicat de către vânzători, acest instrument este unul dintre medicamente pentru refuzul persoanei de la fumat. Asta înseamnă că este eficient? Probabil ca nu. Un site care vinde „fum“, nu inspiră încredere. Se poate foarte bine că nu există nicotină în compoziția spray nr.

alarmarea următoarea declarație pe site-ul oficial:

1. „Fum Out“ este singurul instrument care vă va ajuta să renunțe la fumat.

De fapt, dacă „fum“ conține nicotină, are zeci de omologii. Apropo, eficacitatea lor de multe ori lasă mult de dorit.

2. „Fum Out” elimină dependența de 14 zile.

Nu e adevărat. Cele mai multe dintre analogii utilizate în decurs de 4 săptămâni. Uneori, ele sunt folosite mai mult timp. De ce ar fi „fum“, eliberat de dependența de nicotină atât de repede, în cazul în care nu diferă de ele?

3. „Fum Out” nu are efecte secundare.

Este imposibil. În cazul în care produsul nu conține nicotină, sau alte stimulente de receptori colinergici nicotinici, ar trebui să fie contraindicații și efecte secundare. În instrucțiunile pentru astfel de medicamente puteți găsi un imens liste de efecte secundare. Și, deși foarte rar, 100% astfel de fonduri sigure nu poate fi numit. Deoarece receptorii nicotinici sunt prezente în multe zone ale corpului uman, astfel încât nicotină sau înlocuitorii săi afectează practic toate organele și sistemele.

Toate mărturisește de mai sus la faptul că vânzătorii „fum“ furnizează date false cu privire la proprietățile, compoziția și eficacitatea clinică a acestui produs. Cel mai probabil, veți primi un spray revigorant regulat pentru gura. Cele mai eficiente componente în ea sunt menta si eucalipt. Ei miros frumos, dar greu va ajuta să renunțe la fumat.

Preț fum

„fum“ costuri …. Nu-i nimic dacă veți compara cu banii pe care le cheltui lunar pe țigări. Ati cumparat este de natură să ofere mai multe sticle de pulverizare, astfel încât să puteți completa un ciclu complet de tratament.

În cazul în care pentru a cumpăra?

Fumatul Spray „fum” se vinde pe site-ul oficial: fum-out-pulverizare. Puteți să-l cumpere, comandați livrarea la cel mai apropiat de casa birou de poștă. Pentru aceasta trebuie să introduceți informațiile dvs. în formularul de comandă, fără a uita să specificați țara de reședință. Dupa ce va primi un apel înapoi la telefon, trebuie să confirmați comanda verbal. Coletul va fi creat în ziua următoare. După câteva zile, puteți merge la oficiul poștal și ridica sprayului.

Marjoleine Nines
Despre Marjoleine Nines Articolele 80
In het geval van Marjoleine Nines valt meer dan alleen op te letten, maar de twee grootste dingen die je moet weten, zijn dat ze sceptisch en empathisch zijn."" Natuurlijk zijn ze ook vooruitziend, rechtop en gevoelig, maar deze zijn ook in balans door haatgevoelig te zijn . Haar attente aard is echter waar ze zo bekend om is. Vaak zullen mensen erop rekenen en haar tolerantie vooral wanneer ze troost of steun nodig hebben. Niemand is perfect natuurlijk en Marjoleine heeft ook veel minder gunstige eigenschappen. Haar onaangename aard en obsessieve aard veroorzaken veel grieven op vaak persoonlijke niveaus. Gelukkig schittert haar empathie op de meeste dagen helderder.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*